Linstram - Steelcase Authorized Dealer English

Služby

consulting.png
Workplace consulting

Workplace consulting je služba, při které Vás krok za krokem provedeme procesem, na jehož konci je optimální interiér po funkční i estetické stránce. Takový interiér, který Vám pomůže dosáhnout strategických cílů ve Vámi zvolených klíčových oblastech.

Při poradenství využíváme metodologie „Interconnected Workplace“, která nám pomáhá dobře analyzovat Vaše potřeby, na základě zjištěných informací správně naplánovat prostor a navrhnout optimální typová pracoviště.  

Zobrazit více

planning.png
Space planning

Profesionálně navržené prostorové řešení je důležitým odrazovým můstkem a nutnou podmínkou pro vytvoření funkčního interiéru.

Naši space planneři mají velké zkušenosti s vytvářením space planningů pro nejrůznější společnosti, od malých a středních firem až po nadnárodní korporace.

Jsme připraveni pro klienta vytvořit předběžné orientační space planningy nutné pro kvalifikovaný výběr budovy i detailní space planning finálního řešení, včetně návrhu a specifikace typových pracovišť. 

Zobrazit více

design.png
Design interiérů

Kreativní architektonické řešení pomáhá vytvářet pozitivní image našich klientů, zvyšuje motivovanost zaměstnanců a výraznou měrou přispívá k vytváření firemní kultury, budování značky a celkově tak k naplnění strategických cílů firmy.

Náš kreativní tým složený z architektů, space plannerů a interiérových konzultantů je připraven v úzkém dialogu s klientem vytvořit architektonický koncept interiéru nebo budovy, vč. doporučení materiálů, barevností, návrhu recepcí a atypických interiérových prvků, podlahových krytin, akustických opatření, úprav stěn, osvětlení, orientačních systémů a květinových aranží.

Zobrazit více

budovy.png
Prostorová optimalizace budov

Našim klientům a developerům nabízíme službu optimalizace budov. V úzké spolupráci s klientem, developerem, architektem a projektantem budovy jsme připraveni optimalizovat stávající i nově vznikající projekty.

Výsledkem je plně funkční, efektivní a flexibilní prostor plně vyhovující všem nárokům klienta nebo developera.

Zobrazit více

dodavky.png
Komplexní dodávky interiérů

Linstram nabízí komplexní služby a dodávky komerčních interiérů zahrnující Workplace Consulting, zpracování space planningů, architektonický design, dodávky fit-outu, podlahových krytin, příček a dalších částí interiéru.

Důležitou součástí naší činnosti jsou dodávky typového i atypického mobiliáře, sedacího nábytku, designových a technologických produktů, interiérových dekorací, květinové výzdoby a dalších souvisejících produktů.

Zobrazit více

kancelarsky-nabytek.png
Kancelářský a designový nábytek

Zastupujeme řadu renomovaných výrobců kancelářského a designového nábytku. Díky tomu dokážeme pružně reagovat na individuální potřeby a představy každého klienta.

Jsme akreditovaným koncesionářem největšího světového výrobce kancelářského nábytku, společnosti Steelcase.
Již více než 100 let Steelcase vyvíjí a vyrábí inovativní produkty s důrazem na kvalitu, ergonomii a nadčasový design.
Steelcase se rovněž zaměřuje na výzkum nových trendů a moderních způsobů práce v kancelářích. Na základě těchto zjištění vznikají unikátní nábytkové i technologické produkty určující směr v oblasti administrativních interiérů.

Zobrazit více

pricky.png
Přestavitelné příčky

Naše společnost vyrábí několik typů designových jednoduše i dvojitě prosklených přestavitelných příček v rámovém i bezrámovém provedení.

Dodáváme také manuálně i elektricky ovládané skládací interiérové stěny pro jednoduché dělení jednacích místností, konferenčních a kongresových sálů, restaurací a dalších komerčních prostor. 

Společným jmenovatelem našich produktů je vynikající design, nadstandardní akustické parametry a jednoduchá přestavitelnost.

Zobrazit více

podlahy.png
Podlahové krytiny

Dodáváme komerční podlahové krytiny renomovaných výrobců určené pro nejrůznější využití od kanceláří přes hotely a restaurace až po retailové prostory. Jedná se o krytiny různého typu i designu od kobercových rolí a čtverců až po laminátové, vinylové a dřevěné podlahy.

Na českém trhu zastupujeme jednoho z nejvýznamnějších výrobců koberců pro komerční prostory, společnost Desso.
Inovativní strategie Dessa se zaměřuje především na 3 klíčové oblasti - Kreativita - Funkce - Cradle to Cradle.

Zobrazit více

realizace.png
Komplexní realizace interiérů

V rámci komplexní realizace interiérů poskytujeme širokou škálu služeb, včetně zajištění projektové dokumentace, dodávky kompletního fit-outu, projektového řízení a řady dalších dodávek a služeb.




Zobrazit více

fitout.png
Dodávky fitout

Zajistíme kompletní realizaci fit-outu od architektonického návrhu, přes projektové práce až po stavební úpravy interiéru, dodávky podlahových krytin, příček, osvětlení, vzduchotechniky, elektroinstalace, MaR, stínící techniky a atypických prvků.

Zobrazit více

management.png
Project management

Náš zkušený tým zajišťuje pro klienty kompletní projektový management, včetně jednání s úřady, koordinace všech stavebních i interiérových subdodávek, zajištění realizace projektu ve stanoveném termínu, v souladu s harmonogramem a v rámci odsouhlaseného budgetu. 

Zobrazit více

montaz.png
Montážní, servisní a stěhovací služby

Profesionální montáž, flexibilní záruční i pozáruční servis a spolehlivé stěhovací služby jsou základem bezproblémové spolupráce a dlouhodobé spokojenosti našich klientů. V zájmu zajištění co nejvyšší kvality prováděného servisu ho zajišťují výhradně naši kmenoví zaměstnanci, proškolení k poskytování profesionálních servisních služeb.

V rámci našich služeb nabízíme komplexní stěhovací služby, včetně zpracování logistického projektu, stěhování nábytku, skladových prostor, IT techniky i osobních věcí zaměstnanců.

Zobrazit více