Linstram - Steelcase Authorized Dealer English

Podlahové krytiny

podlahy.png

Podlahové krytiny

Linstram offers various types of commercial floor coverings for diverse interiors. You can choose broadloom carpets, carpet tiles or laminate, vinyl and wood flooring.

Na českém trhu zastupujeme společnost Desso, jednoho z nejvýznamnějších výrobců koberců pro komerční prostory.

Pro Desso je synonymem kreativity jeho unikátní program CARPETECTURE® (CARPET + ArchitECTURE) v rámci kterého vytvářejí renomovaní světoví architekti a designeři při společných workshopech nové kreativní vzory a stanovují tak budoucí trendy v oblasti designu koberců.

V rámci orientace na maximální funkčnost svých produktů vyvinulo Desso řadu inovativních patentů od technologie DESSO SoundMaster® zajišťující zlepšení akustických parametrů interiéru, přes DESSO AirMaster® přispívající k redukci prašnosti a zlepšení klimatu v interiéru (až 8mi násobné snížení koncentrace prachových částic) až po DESSO Light Reflection Master® napomáhající snížení spotřeby elektrické energie vynaložené na osvětlení v důsledku lepšího koeficientu odrazivosti světla.


Desso_AirMaster_6.jpg
Desso_Essence_4.jpg
Desso_Stratos_1.jpg
Desso_Sand_5.jpg

Důležitou prioritou je pro Desso i ekologický přístup. Desso je jedním z předních světových výrobců, kteří vyrábějí své produkty v souladu s filozofií Cradle to Cradle a přispívají tak k získání kreditů pro certifikaci interiéru dle LEED, BREAM a dalších certifikačních standardů. Většina koberců proto může být vyrobena též na ekologické podložce DESSO EcoBase®, díky které je možné získat certifikaci Cradle to Cradle Silver.